Η LikEat Cyprus είναι μια ομάδα συνεργατών που σκοπός της είναι να βοηθήσει εστιατόρια, cafe και άλλες σχετικές επιχειρήσεις να προσελκύσουν ΑΜΕΣΑ νέους πελάτες.

Επίσης, μέσα από πολλές επιλογές και προνόμια που δίνουμε στους «ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ», πετυχαίνουμε τον στόχο μας που είναι το κοινό όφελος μεταξύ των ιδιοκτητών και των επισκεπτών εστιατορίων.

Με την πείρα μας, τις γνώσεις μας στο συγκεκριμένο τομέα, τις γνωριμίες μας και την έντονη παρουσία μας στα κοινωνικά δίκτυα, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το φαγητό και σε όσους το κάνουν σαν επάγγελμα να επωφεληθούν με πολλούς τρόπους.

Η διαφημιστική καταχώρηση στην ιστοσελίδα μας και η προώθηση της επιχείρησης σας στους λογαριασμούς που διαχειριζόμαστε στα κοινωνικά δίκτυα (μπορείτε να τους δείτε πιο κάτω), είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία προβολής της επιχείρησης σας σε ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ άτομα που λατρεύουν το φαγητό, με αποτέλεσμα να κερδίζετε συνεχώς νέους πελάτες.

Περισσοτέρους από...

10000
Followers
50000
Members

ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ;

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε ΑΜΕΣΑ να κερδίσεις νεους πελάτες! Συμπλήρωσε την φόρμα και θα έρθουμε το συντομότερο σε επικοινωνία μαζί σου για όλες τις λεπτομέρειες!

Φόρμα

Εναλλακτικά Τηλ.: 70088561