Αντωνία Γεωργίου – Διαιτολόγος/Διατροφολόγος


Ονομάζομαι Αντωνία Γεωργίου, σπούδασα γενική νοσηλευτική στην Σιακόλειο νοσηλευτική και μαιευτική Σχολή και εν συνεχεία στο ΤΕ.ΠΑ.Κ. Εκεί πήρα το πρώτο μου πτυχίο το 2008.

Η πορεία μου μέσα απο την νοσηλευτική ήταν αξιοσημείωτη και απέκτησα πολλές γνώσεις και εμπειρίες ζωής μεσα απο αυτή .

Επίσης γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και συνεργάστηκα με αξιόλογους φιλανθρωπικούς συνδέσμους ( Thalassaemia International Federation, Europa Uomo, Παγκύπριο αντιαναιμικό σύνδεσμο κ.α.).

Μέσα απο την εμπειρία μου στον κλινικό χωρο κατάλαβα ότι το Α και το Ω της υγείας μας είναι η διατροφή . Όπως είπε και ο Ιπποκράτης « η διατροφή μπορεί να γίνει το φάρμακο ή το δηλητήριο σου» . Αυτό με ώθησε στο να ξεκινήσω 2ο πτυχίο στην διαιτολογία.

Το 2014 πήρα το δεύτερο πτυχίο της στην «διαιτολογία και διατροφή».

Ωστόσο, η άσκηση ήταν πάντα στη ζωή μου, ήταν το χομπι μου , αυτό που μου έδινε και μου δίνει ενέργεια να συνεχίζω μπροστά. Εξάλλου αλληλένδετο στοιχείο για καλή υγεία είναι και η καλή φυσική κατάσταση. «Νους υγιείς εν σώματι υγειή», έλεγαν οι προγόνοι μας. Έπρεπε να ξεκινήσω να γνωρίζω την γυμναστική απο πιό κοντινή οπτική γωνία . Τότε ξεκίνησε και η πορεία μου στο χώρο του fitness να γίνεται πιο επαγγελματική.  

Η ιδεολογία του διαιτολογικου ιατρικού μου κέντρου είναι να συμπληρώσουμε το εξατομικευμένο παζλ «Διατροφής–Φυσικής-Ψυχικής κατάστασης» σε συνεργασία και με τους κατάλληλους ειδικούς ,ώστε να έχετε όσο το δυνατόν πιο υγιή πορεία ζωής.

Στοιχεία επικοινωνίας

Λιθίνης 6, 2023 Στρόβολος, Λευκωσία
toniadlife@gmail.com
PLEASE LIKE OR SHARE!